Ris chips krydrede med soya

Sprøde ris chips, lavet på få ingredienser. De god og lækker snack, der også er lige til at serverer som forret med tomat dip, eller som en del af en hovedret. Disse ris chips er krydrede med soya, du kan sagtens tilpasse krydderierne efter din smag. Eksempelvis kan du krydre ris chipsene med krydderurter.

Del gerne dit resultat med #enmundfuld på Instagram.

Velbekomme.

Annonce

Sprøde ris chips med soya

35 stk

opskrift på ris chips

Ingredienser

150 g ris
2 dl vand
3 spsk soya
1/2 L rapsolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 140 C. Blend alle ingredienserne i en blender.

2. Fordel massen på en bageplade, med bagepapir og bag blandingen i ovnen i 40 minutter, indtil massen er gylden brun.

3. Lad pladen afkøle i 15-20 minutter, hvorefter ris blandingen brækkes i store stykker. Herefter friteres stykkerne, på begge sider i middelvarm olie, til de er  sprøde (max 20 sekunder – 10 sekunder på hver side).