Sprøde rischips lavet på få ingredienser. En sprød og lækker snack, der kan serveres som forret med tomat dip, eller som en del af en hovedret.

Disse rischips er krydret med soya, du kan sagtens tilpasse krydderierne efter din smag. Eksempelvis kan du krydre rischipsene med krydderurter.

Du kan også prøve en anden saltet snack – en vegansk udgave af chilli cheese tops her.

Del gerne dit resultat med #enmundfuld på Instagram.

Velbekomme.

Rischips krydret med soya

opskrift på ris chips

Rischips krydret med soya

Ingredienser

150 g ris
2 dl vand
3 spsk soya
1/2 l rapsolie

opskrift på ris chips

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 140 grader, varmluft. Blend alle ingredienserne i en blender.

2. Fordel massen på en bageplade, med bagepapir og bag blandingen i ovnen i 40 minutter, indtil massen er gylden brun.

3. Lad pladen afkøle i 15-20 minutter, hvorefter risblandingen brækkes i store stykker. Herefter friteres stykkerne, på begge sider i middelvarm olie, til de er  sprøde (max 20 sekunder – 10 sekunder på hver side).