Polentagrød med chilli og spinat

Hvem elsker ikke en rigtig lækker og cremet polentagrød? Egentlig er majsgrød nok en af de nemmeste former for grød, da det faktisk ikke kræver særlig lang tid, for at få den helt rigtige konsistens.
Her er en opskrift, hvor grøden piftes lidt op med skøn chili der bider let på tungen samt spinat.

Herhjemme, laver vi altid en ekstra portion polentagrød, sådan vi kan fordele polentagrøden i skiver og stege dem dagen efter, det er super lækkert i en veggieburger eller som tilbehør til en salat!

Kommentér gerne nedenfor, hvis du har nogle skønne tips til en god polenta, som der bare skal prøve!


Annonce

Polentagrød med chili og spinat

4 personer

polentagrød med chili og spinat

Ingredienser

3 dl majsmel
1 chili
2 fed hvidløg
1 løg
1,4 L Grøntsags fond ( eller brug to grøntsagsbouillon med 1,4 L vand)
5-6 Knolde frossen spinat
4-6 spsk Gærflager
4 spsk Olie
Salt og peber

Fremgangsmåde

1. Hak løg, chili og hvidløg fint, og steg i en sautégryde med lidt olie. Gem gerne lidt til senere brug

2. Når løgene er gyldne, tilføjes majsmelet, steg det let af imens du rører grøntsagsfonden i, lidt af gangen. Tilføj grøntsagsfonden til du har den ønskede konsistens.

3. På en anden pande, steges det gemte løg, hvidløg og chili i et par minutter. Herefter tilføjes den frosne spinat. Læg låg på og skru ned, lad det simre i 4-8 minutter.

Server polentagrøden med spinat og gærflager, på toppen.