Pesto uden ost

Her får du opskriften på en nordisk inspireret pesto uden ost. En pesto er super lækkert at have i køleskabet, klar til pastasalat eller andre salater. Desuden er det en god spread at bruge under en kartoffel mad og i en sandwich.

Denne opskrift på pesto er en vegansk version, hvor de nordiske råvare virkelig er repræsenteret på en smagsfuld måde. Pestoen kan sagtens bruges i en god hjemmelavet burger eller som smagsgiver i en lækker spinatpandekage.

Velbekomme.

Nordisk inspireret pesto uden ost

1 glas

opskrift på pesto uden ost

Ingredienser

1 bundt persille
1 håndfuld rucola
1 håndfuld spinat
3 fed hvidløg
1 dl smagsneutral olie
1 dl olivenolie
25 g mandler
5 g havssalt
20 g vegansk parmesan ost (kan udelades)

Fremgangsmåde

1. Tilføj alle ingredienserne i en foodprocessor, eller en blender.

2. Blend massen til den har en fin konsistens. Opbevar pestoen i en lufttæt beholder.

Pestoen kan holde sig i 5 dage i køleskab.

Privacy Preference Center