Cremet karryhummus

Denne karryhummus er meget enkelt at lave, denne version er en smule anderledes, da vi fjerner alle de originale ingredienser fra en klassisk hummus. Undtagen kikærter og pifter den originale op med nye ingredienser. Med denne opskrift er du virkelig sikret en hummus der smager godt. Der kan nemlig (næsten) ikke gå noget galt.

Denne hummus er rigtig god i sandwiches, eller som dressing i salater. Prøv også at servere den på et brunchbord.

 

Del gerne dit resultat på Instagram, enten ved tagge @enmundfuld eller bruge hashtagget #enmundfuld

Karryhummus

1 portion

humus med karry

Ingredienser

1 ds kikærter
1 løg
3 fed hvidløg
1 spsk karry
1 æble
1/2 citron
1 knivspids salt
1 dl rapsolie

Fremgangsmåde

1. Hak hvidløg, løg og æbler i grove stykker.

2. Steg det af på en pande med lidt olie sammen med karry.

3. Når massen er godt ristet af, tilføjer du alle ingredienserne og saften fra citronen i en blender, eller foodprocessor og blender massen, indtil den er helt fin i konsistensen.

4. Tilføj gerne vand, hvis den er for tør.

Nu er din karryhummus klar til servering.