Opskrift på humus med karry

Humus er meget enkelt at lave, denne version er en smule anderledes, da vi fjerner alle de originale ingredienser, med undtagelse af kikærterne, og erstatter dem med nogen nye. Her er du virkelig sikret en humus der altid smager godt, der kan nemlig (næsten) ikke gå noget galt i denne opskrift.

Humusen er rigtig god i sandwiches, eller som dressing i salater. Prøv også at serverer den på det veganske brunchbord.

Husk at del din resultat på Instagram og brug hashtagget #enmundfuld.


Annonce

Karry Humus

1 portion

humus med karry

Ingredienser

1 ds kikærter
1 løg
3 fed hvidløg
1 spsk karry
1 æble
1/2 citron
1 knivspids salt
1 dl rapsolie

Fremgangsmåde

1. Hak hvidløg, løg og æbler i grove stykker.

2. Steg det af på en pande med lidt olie, sammen med karry.

3. Når massen er godt ristet af, tilføjer du alle ingredienserne og saften fra citronen i en blender, eller foodprocessor og blender massen, indtil den er helt fin i konsistensen.

4. Tilføj gerne vand, hvis den er for tør.

Nu er humusen klar til servering.