Om Èn Mundfuld

Læs lidt om Èn Mundfuld: Denne side er en samling af de opskrifter, der bliver delt på Èn Mundfulds Instagram. Her får du inspiration til en kødfri hverdag med lette opskrifter, der er fyldt med smag og charme.

Vi er et par, bosat i Aarhus, der har en kæmpe passion for madlavning. Derfor bruger vi enmundfuld.dk til at skabe vores egen samling af opskrifter, der bliver kreeret undervejs. Forhåbentligt bliver få opskrifter til mange, så hvorfor ikke dele dem med andre, der også kan få gavn af dem.

Varme retter

Du får opskrifter indenfor kogekunstens mange hjørner. Hvor Èn Mundfuld her, er delt op efter retter. Kategorien varme retter er en samling af hovedretter, der fungere som gæste mad, morgenmad, frokost og isæt velegnet til serverring af aftensmad.

Istedet for at dele kategorierne op efter morgen, middag og aften vil du kunne finde retter alt efter “varme grad”. Vi mener bestemt at man sagtens kan spise en god Risotto til frokost, ikke kun til aften. Ligesom en blogger-venlig buddha bowl ikke kun kan serveres til frokost.

Kolde retter, desserter og bagning

Under kategorien kolde retter, vil du kunne finde opskrifter på lækre salater, samt passende tilbehør til de varme retter. Kolde retter kan sagtens spises som et hovedmåltid for sig selv, eller kombineres med de varme retter.

Selvfølgelig vil der også være opskrifter på hjemmebag, det vil du kunne finde under kategorien bagning. En af de vigtigste parametre indenfor kogekunsten, er jo desserter, det kan man ikke få nok af og det vil der forhåbentlig komme en masse af her på Èn Mundfuld.

Find Èn Mundfuld på Instagram, brug gerne sitet her som inspiration!

Hvem er menneskerne bag

Os bag Èn Mundfuld er som sagt et par, ved navn Mats og Chandra. Mats er uddannet kok og arbejder til dagligt indenfor Claus Meyer. Chandra læser, på nuværende tidspunkt, en bachelor i E-commerce.

En kombination af vores begges erhverv og vores fælles passion for madlavning, har gjort at vi har skabt denne blog. Som du og andre forhåbentligt kan få noget ud af.