Madpandekager med spinat

Madpandekager med spinat er en fast del af vores daglige spise herhjemme. De er vanvittige lækre med alverdens fyld. Her er de serveret med en spread af selleri, friske grønne asparges og chili ristede kikærter! Spinatpandekager er hurtige at lave, også smager de også godt dagen efter, lige til at tage med på madpakken!

Her får du en opskrift på madpandekager med spinat, spinatpandekagerne er uden æg og mejeriprodukter. Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til indholdet af dine spinatpandekager.

Du er mere end velkommen til at dele resultat på Instagram, bare brug #enmundfuld eller tag @enmundfuld.

Velbekomme.

PLANTEBASERET MADPANDEKAGER MED SPINAT

(4 pandekager)

Ingredienser

75 g hvedemel
1 Lille banan
1 kop chia “egg” (1 spsk chiafrø og 3 spsk vand)
1 tsk salt
150 g spinat
2 dl plantemælk
Lidt olie

Fremgangsmåde

1. Skyld spinaten og blend alle indgredienserne i en blender, til det bliver en ensartet masse.

2. Steg pandekagerne på en pande med lidt olie.

Pandekagerne kan sagtens holde sig i køleskabet i 4-5 dage.

Privacy Preference Center