Karry-kokos med grøntsager

En dejlig smagsfuld karry-kokos ret, er en nem måde at få hele familien til at spise en masse grøntsager på. Karry retter kan laves på alverdens måder, en indisk dahl eller med linser. Her er det kokosmælken der giver en skøn sødme til den stærke karry. Desuden kan grøntsagerne i opskriften sagtens skiftes ud med dem du har til at ligge, sådan du let kan få brugt dine grøntsagsrester.

Karry-kokos spækket med grøntsager

6 personer

opskrift på karry-kokos med grøntsager

Indgredienser

2 store løg
1 chilli
4 fed hvidløg
2 spsk olie
1 tsk karry
1 tsk tørret koriander
1 ds kokosmælk
1 ds hakket tomat
1/2 broccoli
1/2 blomkål
2-3 frosne knolder af spinat
1 grøntsagsbouillon

Fremgangsmåde

1. Hak og svits løg, hvidløg og chili af i en gryde med olie

2. Steg krydderierne af sammen med løgene og chili

3. Skær grøntsagerne i mundrette stykker og tilføj til den krydrede blanding.

4. Tilsæt de hakkede tomater, kokosmælk og grøntsagsbouillon.

5. Lad retten små-koge i 1 time

Nu er retten klar til serverring. Retten kan sagtens blendes, med en stavblender, hvis du ønsker en flydende konsistens. Server med ris eller lækkert naanbrød.

Måske du vil kunne lide disse opskrifter...